Bakproducten
Mattisson
Cacao Poeder 100 gram
Glutenvrije biologische cacao poeder. Rauwe of ongebrande cacao wordt in Zuid-Amerika al decennia lang als voedingsbron gebruikt. Door de cacaobonen niet te branden, blijven de van nature aanwezige voedingsstoffen (antioxidanten, mineralen, enzymen en vezels) zoveel mogelijk behouden. Daarnaast is het bekend dat bij het roosteren of branden van levensmiddelen juist ongezonde chemische...
Mattisson
Cacao Poeder 300 gram
Biologische Cacao Poeder past in een goede levensstijl. Land van herkomst: Peru.
Terrasana
Sesamzaad Ongeroosterd Zwart 225 gram
Zwarte glutenvrije sesamzaadjes hebben een licht rokerige smaak en geven een mooi contrast met kleurrijk eten. Heerlijk als garnering op avocadotoost, oriëntaalse rijst of noedelschotel of op salade. Deze biologische sesamzaadjes zijn vezelrijk en bestaan voor maar liefst 20% uit proteïne. Essentieel voor veganisten!
Callowfit
Chocolate Sauce
Glutenvrije chocolade saus Heerlijk als topping over ijs, gebak, pannenkoeken, wafels en fruit. Met 1-5 calorieën per portie maak je van iedere maaltijd een gezond feestje. In tegenstelling tot de traditionele sauzen en dressings zit er in deze saus geen suiker, vet, smaakversterkers of dierlijke producten. Alle sauzen en dressings zijn geschikt voor vegetariërs en veganisten.
Callowfit
Salty Caramel Sauce
Glutenvrije zoute karamel saus Heerlijk als topping over ijs, gebak, pannenkoeken, wafels en fruit. Met 1-5 calorieën per portie maak je van iedere maaltijd een gezond feestje. In tegenstelling tot de traditionele sauzen en dressings zit er in deze saus geen suiker, vet, smaakversterkers of dierlijke producten. Alle sauzen en dressings zijn geschikt voor vegetariërs en veganisten.
Bio Vegan
Taartgelei Rood
Vegan en glutenvrije taartgelei waarmee je stukjes fruit op een taart kan fixeren.
Bio Vegan
Taartgelei Helder
Vegan en glutenvrije taartgelei waarmee je stukjes fruit op een taart kan fixeren. 1. Roer de inhoud van de verpakking door 250 ml koud water en maak het op smaak. 2. Breng de vloeistof onder voortdurend roerend aan de kook en laat minimaal 2 minuten koken. 3. Haal de pan van het vuur, roer af en toe en laat het ongeveer 10 minuten afkoelen tot het glazuur een beetje romig wordt. 4. Verdeel...
Vego
Vegan Smeltchocolade
Glutenvrije smeltchocolade. Deze fijne hazelnoot chocolade smeltstukjes zijn ideaal om mee te bakken en om warme chocolade mee te maken.
Aman Prana
Gula Java Brut Kokosbloesemsuiker
Glutenvrije kokosbloesemsuiker. Gula Java kokosbloesemsuiker kan je gebruiken ter vervanging van elk soort andere suiker. Je gebruikt het in thee en koffie, om mee te bakken, in cocktails, om gerechten af te werken en door haar smeuïge, zoete smaak met een vleugje karamel is het ideaal als tussendoortje. De Gula Java Brut is grof gemalen biologische kokosbloesemsuiker. Uitgeroepen tot meest...
Peak's
Xanthaangom
Glutenvrije xanthaangom. Te gebruiken in recepten als bakverbeteraar om een hogere viscositeit te verkrijgen.