Rijsmiddelen
Mattisson
Wijnsteen Bakpoeder
Glutenvrij wijnsteen bakpoeder. Wijnsteen ontstaat in wijnvaten tijdens het rijpen van de wijn. Na het rijpen blijven er wijnsteenkristallen achter. Deze worden gereinigd en gemalen tot heel fijn wijnsteenpoeder. Wijnsteenbakpoeder is een natuurlijke variant van bakpoeder en bevat geen chemische rijsmiddelen. Het poeder kan gebruikt worden als rijsmiddel voor (glutenvrij)brood-, koekjes- en...
Bio Vegan
Bakpoeder
Glutenvrije bakpoeder. Geeft het deeg een luchtige structuur en is geschikt voor de vervaardiging van cake, zanddeeg, broodjes, koekjes en nog veel meer. Verdeeld in 4 apart verpakte zakjes,
Tammi
Wijnsteenbakpoeder
Glutenvrije wijnsteen bakpoeder.
Bio Vegan
Gist
Glutenvrije gist.
Ma Vie Sans Gluten
Mix' Gom
Glutenvrij hulpmiddel bij het bakken van brood of gebak. Hulpmiddel bij het koken, op basis van psyllium en acaciagom. Mix'Gom is een 100% plantaardig glutenvrij mengsel om alle brood en taart recepten te doen slagen. Het geeft structuur aan het deeg, maakt het zachter en geeft een malse, luchtige en niet plakkerige kruimstructuur. Recept voor een glutenvrij brood: meng 13g Mix'Gom met 500g...
Ma Vie Sans Gluten
Bakpoeder
Glutenvrije bakpoeder. Dit bakpoeder is gemaakt zonder maïszetmeel en is perfect voor het maken van taarten, knikkers, biscuitgebak, koekjes en wafeldeeg. Gebruikstips: Voeg het bakpoeder samen met de bloem toe. Aanbevolen dosering: 1 zakje voor 500 g bloem.