Bakdecoratie
Bio Vegan
Kleurenpret
Glutenvrij biologisch kleurmiddel. Voor vrolijke taartversieringen en voor het kleuren van glazuur, marsepein, desserts, ijsjes en nog veel meer. Vrij van extracten, aroma's of chemische kleurstoffen. 5 kleuren: rood, geel, oranje, roze, groen. Bereiding: 1. Roer de inhoud van een zakje met 1 eetlepel lauwwarm water tot een gladde massa. 2. Laat 5 minuten rusten, zodat het poeder zijn...
Bio Vegan
Slagroom Crème
Glutenvrije slagroom. Een veganistisch en vetarm alternatief voor room. Perfect voor desserts, taarten, in de koffie of met vers fruit! Bereiding: 1. Giet de koude sojadrink naturel in een smalle, hoge mengkom, voeg de helft van de inhoud van het pakje toe. 2. Klop 5 min. met de handmixer op de hoogste snelheid. 3. Serveer koud.
Bettr
Choco Spaceships
Glutenvrije gekleurde snoepjes met chocoladevulling.
Bio Vegan
Taartgelei Rood
Vegan en glutenvrije taartgelei waarmee je stukjes fruit op een taart kan fixeren.
Bio Vegan
Taartgelei Helder
Vegan en glutenvrije taartgelei waarmee je stukjes fruit op een taart kan fixeren. 1. Roer de inhoud van de verpakking door 250 ml koud water en maak het op smaak. 2. Breng de vloeistof onder voortdurend roerend aan de kook en laat minimaal 2 minuten koken. 3. Haal de pan van het vuur, roer af en toe en laat het ongeveer 10 minuten afkoelen tot het glazuur een beetje romig wordt. 4. Verdeel...
Mattisson
Rode Bieten Poeder
Rode bieten, ook bekend als bieten of bietenwortel, zijn groenten met een dieprode kleur en een zoete aardse smaak. Rode bietenpoeder is een voedingspoeder dat wordt gemaakt van gedroogde rode bieten. Het wordt verkregen door rode bieten te malen tot een fijn poeder. Rode bietenpoeder bevat verschillende belangrijke voedingsstoffen, waaronder vezels en eiwitten. Hoe gebruik je rode...
Vego
Vegan Smeltchocolade
Glutenvrije smeltchocolade. Deze fijne hazelnoot chocolade smeltstukjes zijn ideaal om mee te bakken en om warme chocolade mee te maken.
Amaizin
Vegan Kokos Slagroom
Met Amaizin Coconut Whipping Cream heb je in een handomdraai een heerlijke vegan slagroom. Bewaar het blikje een nacht in de koelkast, schenk het vervolgens in een kom en opkloppen maar! Zo ontstaat de perfecte finishing touch op gebak en toetjes.
Belvas
Smeltchocolade Dessert
Deze glutenvrije dessertchocolade is ideaal voor gebruik in de keuken. De chocoladedruppels smelten gemakkelijk en zijn daardoor perfect voor baksels en toetjes. De pure chocolade geeft een volle smaak aan cakes, bonbons en taarten. Smakelijk genieten!
Bio Vegan
Slagroomfix
Glutenvrij slagroomversteviger (4 zakjes van 6 gram). Klop 200-250 ml opklopbare plantaardige crème of slagroom even op. Strooi de inhoud van een zakje slagroomfix erin en klop verder tot de gewenste stijfheid is bereikt.