Raw en superfoods
Bestsellers bekijk alle producten >
![]() |
Terrasana Lijnzaad Gebroken 400 gram |
€ 3,09
|
|
![]() |
Lovechock Chocoladereep Pure Nibs |
€ 2,79
|
|
![]() |
Terrasana Hennepzaad 250 gram |
€ 6,39
|
|
![]() |
Finck Naturkost Ghee 480 gram |
€ 15,95
|
|
![]() |
Mattisson Cacao Poeder 300 gram |
€ 8,95
|
Lindroos
Premium Psyllium
Psyllium vervangt gluten bij het bakken en is niet zichtbaar in het eindresultaat. Psyllium bevat 85% voedingsvezels, een belangrijk onderdeel van uw dagelijkse voeding. Met premium psyllium bent u verzekert van de best mogelijke bakresultaten. Hoge kwaliteit psyllium Vervangt gluten bij het bakken Sappiger, luchtiger en lekkerder Bindt vloeistof aan het deeg Psylliumvezels in poedervorm...
Lindroos
Xanthaangom
Glutenvrij xanthaangom is een natuurlijke bakverbeteraar die de viscositeit (stroperigheid) van glutenvrij baksels verbetert. Het vervangt de functie van gluten. Xanthaangom heeft weinig tot geen smaak en ontstaat door fermentatie.
Lindroos
Fibrex Suikerbietvezels
Suikerbietvezel is een voedingsvezel die van nature vrij is van gluten en een goed vermogen heeft om vloeistof op te nemen, wat gunstig is bij glutenvrij bakken. U kunt suikerbietvezel toevoegen aan bestaande recepten volgens de volgende regel: Voeg voor elke 450 gram bloem in het recept 3 eetlepels suikerbietenvezel + 1 dl water toe. Bak beter en lekkerder glutenvrij brood:...
Lindroos
SoftBake Broodverbeteraar
Glutenvrije bakken zoals je nog nooit hebt meegemaakt. SoftBake voegt volume en een zachte textuur toe aan uw glutenvrije brood en is tegelijkertijd volledig onzichtbaar en geurloos. Gebruik samen met gist en psyllium voor optimale resultaten. SoftBake bevat 93% voedingsvezels en verhoogt zo het vezelgehalte in uw baksels. SoftBake in bestaande recepten: Bereken het totale gewicht van alle...
Aman Prana
Kokosolie 100 ml
Glutenvrije kokosolie. Extra vierge kokosolie vertrekt van vers gepelde kokosnoten die vermalen en meteen in droogkasten op lage temperatuur gedroogd worden. De droge kokosrasp wordt koud geperst tot extra vierge kokosolie. Je kan het gebruiken om te bakken, wokken, frituren of om te braden. Ideale vervanger van margarine en lekker om te smeren op brood. Ook ideale verzorging voor haar en huid....
Mattisson
Acacia Vezels 220 gram
Acacia vezels zijn afkomstig van Acacia bomen, die van origine te vinden zijn in Afrika. Het sap wat uit deze bomen komt wordt gedroogd, waardoor een vezelpoeder vormt. Acacia vezels bevatten 86% oplosbare vezels, die ook wel verteerbare vezels of prebiotica worden genoemd. Voedingsvezels zijn voornamelijk afkomstig uit de celwand van planten en we krijgen ze binnen bij het eten van groente,...
Aman Prana
Gula Java Fin Kokosbloesem Poedersuiker
Glutenvrije kokosbloesem poedersuiker. Ideaal voor de bereiding van fijn gebak en taarten en om desserts mee af te werken. Gula Java kan je gebruiken ter vervanging van suiker of siroop. Uitgeroepen tot meest duurzame suiker door de Voedsel- en Landbouworganisatie (FAO). Kokosbloesemsuiker (GI 35) heeft een lagere glycemische index dan gewone suiker (GI 70), dit betekent dat je...
Aman Prana
Gula Java Kokosbloesem Energie & Cacao + Vitamine D
Glutenvrije kokosbloesem energie en cacao prestatiedrank. Gula Java Cacao Kokosbloesem suiker cacao fantasie; om jou op elk moment van de dag te laten genieten van haar zoetheid en zachte cacao & karamel smaak. Voeg 1 volle eetlepel (15g) Gula Java Cacao bij 1 kop melk of graandrank, warm of koud. Genoeg voor ongeveer 130 keer.
Aman Prana
Instant Energy Cacao Matcha & Cafe
Glutenvrije instant energy cacao matcha & sport. De sport- en prestatiedranken kan je klaarmaken met melk, water, graandrank en fruitsappen. Drink ze warm, lauw of koud. Genoeg voor 76 koppen van 200 ml. Eenvoudig: doe x gram Amanprana prestatiedrank-poeder naar keuze in je drinkbus, fles, glas of mok. Voeg water, melk, graandrank of fruitsappen toe. Hieronder zie je de aanbevolen grammage per...
Mattisson
Appelcider Azijn Biologisch
Appelcider azijn (apple cider vinegar) is een goudgele substantie die ontstaat bij het fermenteren van appels. Wanneer de appels gaan gisten worden de zoetstoffen omgezet tot alcohol, wat vervolgens door azijnzuurbacteriën wordt omgezet in appelazijn. Mattisson appelciderazijn is gemaakt van biologisch geteelde appels. Deze gefermenteerde appelazijn is puur en ongefilterd. De slierten in de...