Raw en superfoods
Terrasana
Cacaobonen (glas)
Raw cacaobonen zijn de basis van chocolade, maar dan zonder toegevoegde suikers, melk of hulpstoffen. Raw cacao smaakt dan ook niet zoet, maar bitter. Cacao in zijn puurste vorm! Cacaobonen hebben een heerlijke bite en doen het erg goed in bijvoorbeeld je glutenvrije ontbijtje. Maal de biologische cacaobonen in een vijzel of blender, zodat je de voedingsstoffen uit de schil ook gebruikt. Heerlijk...
Mattisson
Spirulina
Glutenvrij voedingssupplement. Spirulina (Arthrospira platensis) is een blauw-groene spiraalvormige zoutwateralg.
Aman Prana
Kokosolie 325 ml
Glutenvrije kokosolie. Extra vierge kokosolie vertrekt van vers gepelde kokosnoten die vermalen en meteen in droogkasten op lage temperatuur gedroogd worden. De droge kokosrasp wordt koud geperst tot extra vierge kokosolie. Je kan het gebruiken om te bakken, wokken, frituren of om te braden. Ideale vervanger van margarine en lekker om te smeren op brood. Ook ideale verzorging voor haar en huid.
Mattisson
Aloë Vera Sap Biologisch
Aloë Vera (Aloe Barbadensis Miller) is een vetplant die lijkt op een cactus en is afkomstig uit Mexico. Aloë vera sap wordt gemaakt van de bladeren van deze vetplant. Uit de bladeren wordt eerst de gel geperst vervolgens worden de overgebleven bladeren fijngemalen, waarna het sap er uit wordt geperst.
Terrasana
Lijnzaad Heel 500 gram
Dit lijnzaad is biologisch, glutenvrij en ongebroken. Lijnzaad wordt het beste door je lichaam opgenomen als je het licht kneust of in de blender vermaalt. Vermalen lijnzaad kun je ook inzetten als vervanger voor ei: het zogenaamde 'flax egg'. Meng daarvoor 1 el vermalen lijnzaad met 2 eetlepels water. Wist je dat lijnzaad 33 g vezels per 100 g bevat? Dat is véél. Daarnaast bevat lijnzaad goede...
Terrasana
Pijnboompitten 450 gram
Biologische en glutenvrije pijnboompitten zijn eiwitrijk en superlekker in Mediterrane gerechten. Je gebruikt ze meestal als garnering, bijvoorbeeld over salades, of in een gevulde pita of piadina. Pijnboompitten hebben een bijna romige structuur. Wil je zelf pesto maken? Dan zijn pijnboompitten onmisbaar.
Terrasana
Hennepzaadolie
Raw hennepolie is een ongeraffineerde olie met een verfijnde, nootachtige smaak. Het wordt gemaakt van hele, raw hennepzaden. Verder niets. Door de zaden koud te persen zijn de voedingswaarden zoveel mogelijk bewaard gebleven. Deze biologische en glutenvrije hennepolie is puur en van nature rijk aan de omega 3- en 6-vetzuren. Door het koudgeperste karakter raden we je aan om de olie niet te...
Omega & More
Kokosolie Geurloos 500 ml
Glutenvrije biologische geurloze kokosolie. Deze geurloze biologische kokosolie wordt gemaakt van gedroogd kokos vruchtvlees, ook wel kopra genoemd. Omdat het neutraal van smaak is kan het gebruikt worden voor de bereiding van allerlei gerechten zonder dat de geur en smaak zullen gaan overheersen. De sterke kokosgeur wordt weggenomen door het te behandelen met stoom, bij een temperatuur van...
Mattisson
Soja Proteïne
Glutenvrije, biologische soja proteïne. Het heeft een hoog eiwitgehalte, minimaal 92% en is daardoor geschikt voor sporters, mensen met een actieve levensstijl en ook voor diegene die plantaardige eiwitten willen gebruiken.
Terrasana
Pijnboompitten 150 gram
Biologische en glutenvrije pijnboompitten zijn eiwitrijk en superlekker in Mediterrane gerechten. Je gebruikt ze meestal als garnering, bijvoorbeeld over salades, of in een gevulde pita of wrap. Pijnboompitten hebben een bijna romige structuur. Wil je zelf pesto maken? Dan zijn pijnboompitten onmisbaar.









