Meel en broodmix

Lijnzaadmeel van Dragon Superfoods

Dragon Superfoods

Lijnzaadmeel

Glutenvrij lijnzaadmeel wordt verkregen uit biologisch lijnzaad. Het meel behoudt de typische structuur, onverzadigde vetzuren, eiwitten en vezels. Lijnzaadmeel wordt gecombineerd om rauwe crackers, rauwe pizzabodems en verschillende desserts te bereiden.

Glutenvrij
Tarwevrij
Lactosevrij
Koemelkvrij
Kippeneivrij
Sojavrij
Gistvrij
Notenvrij
Pindavrij
Sesamvrij
Lupinevrij
Maisvrij
Selderijvrij
Zonder Toegevoegd Suiker
€ 2,99
Speculaas & Kruidnoten Mix van Peak's

Peak's

Speculaas & Kruidnoten Mix

Glutenvrije speculaas en kruidnoten mix. Bereiding kruidnoten: Verwarm de oven 10 minuten voor op 170 °C. Bekleed de bakplaat met bakpapier. Doe de mix in een kom en voeg 100g roomboter of margarine en 1 ei (vervanger) toe. Kneed het geheel met een mixer met deeghaken of met de hand tot een samenhangend deeg. Draai van het deeg kleine gelijkmatige bolletjes. Leg de bolletjes met een...

Glutenvrij
Tarwevrij
Lactosevrij
Koemelkvrij
Kippeneivrij
Sojavrij
Gistvrij
Notenvrij
Pindavrij
Sesamvrij
Lupinevrij
Selderijvrij
€ 3,19
Rijstmeel van Peak's

Peak's

Rijstmeel

Glutenvrij rijstmeel.

Glutenvrij
Tarwevrij
Lactosevrij
Koemelkvrij
Kippeneivrij
Sojavrij
Gistvrij
Notenvrij
Pindavrij
Sesamvrij
Lupinevrij
Maisvrij
Selderijvrij
Suikervrij
Zonder Toegevoegd Suiker
€ 3,49
Maismeel van Peak's

Peak's

Maismeel

Glutenvrij maismeel.

Glutenvrij
Tarwevrij
Lactosevrij
Koemelkvrij
Kippeneivrij
Sojavrij
Gistvrij
Notenvrij
Pindavrij
Sesamvrij
Lupinevrij
Selderijvrij
Zonder Toegevoegd Suiker
€ 3,49
Sorghummeel van Peak's

Peak's

Sorghummeel

Glutenvrij sorghummeel. Sorghummeel wordt gemaakt door de graankorrel in zijn geheel te vermalen. Het heeft een neutrale smaak en kan in allerlei baksels als mengmeel worden toegevoegd. Van oudsher bakt met er platbroden en/of roti mee.

Glutenvrij
Tarwevrij
Lactosevrij
Koemelkvrij
Kippeneivrij
Sojavrij
Gistvrij
Notenvrij
Pindavrij
Sesamvrij
Lupinevrij
Maisvrij
Selderijvrij
Zonder Toegevoegd Suiker
€ 3,49
Havermeel van Terrasana

Terrasana

Havermeel

Glutenvrije havermeel is een goed alternatief op tarwebloem. Je kunt het heel gemakkelijk 1:1 vervangen. Havermeel is gegarandeerd glutenvrij en daarmee is het een fijn ingrediënt om glutenvrije en gezonde koekjes, pannenkoeken en cakes mee te maken. Eén van de meest gebruikte en best werkende glutenvrije melen!

Glutenvrij
Tarwevrij
Lactosevrij
Koemelkvrij
Kippeneivrij
Sojavrij
Gistvrij
Notenvrij
Pindavrij
Sesamvrij
Lupinevrij
Maisvrij
Selderijvrij
Zonder Toegevoegd Suiker
€ 3,49
Pannenkoekenmix van Peak's

Peak's

Pannenkoekenmix

Glutenvrije pannenkoekenmix. Bereiding: Meng 300g mix, 4 eieren en 600 ml melk tot een glad beslag. Smelt boter/margarine in een hete pan met anti-aanbak laag. Schep een pollepel beslag in de pan en verdeel dit. Bak de pannenkoek goudbruin aan beide kanten. TIP: Voor melk & ei-vrije pannenkoeken: Gebruik een ei-vervanger en 600 ml sojamelk.

Glutenvrij
Tarwevrij
Lactosevrij
Koemelkvrij
Kippeneivrij
Sojavrij
Gistvrij
Notenvrij
Pindavrij
Sesamvrij
Lupinevrij
Selderijvrij
€ 3,49
Pannenkoekenmix Shaker van Peak's

Peak's

Pannenkoekenmix Shaker

Glutenvrije pannenkoekenmix. In handige shaker. Genoeg voor 5 à 6 pannenkoeken.

Glutenvrij
Tarwevrij
Lactosevrij
Koemelkvrij
Sojavrij
Gistvrij
Notenvrij
Pindavrij
Sesamvrij
Lupinevrij
Selderijvrij
€ 3,49
Bananenbrood Mix van Peak's

Peak's

Bananenbrood Mix

Glutenvrije mix voor bananenbrood. Met deze glutenvrije bakmix van Peak's zet je makkelijk een zelfgemaakt bananenbrood op tafel. Voor de bereiding heb je drie rijpe bananen nodig, 3 eieren, 115 gram margarine, 70 ml melk en dadels. Bereiding bananenbrood zonder suiker: Verwarm de oven voor op 160°C. Hak 125 g dadels in stukjes. Prak 3 rijpe bananen in een kom. Klop 3 eieren los in een...

Glutenvrij
Tarwevrij
Lactosevrij
Koemelkvrij
Kippeneivrij
Sojavrij
Gistvrij
Notenvrij
Pindavrij
Sesamvrij
Lupinevrij
Selderijvrij
Zonder Toegevoegd Suiker
€ 3,49
Quinoameel van Peak's

Peak's

Quinoameel

Glutenvrije quinoameel. Bereiding quinoa pannenkoeken 4 personen: Benodigdheden: 100g quinoa meel, 1 ei, 250ml melk, 1 tl vanillesuiker, 1 mespuntje zout, 4 el honing, poedersuiker. Klop het quinoa meel, ei, melk, vanillesuiker en zout tot een glad beslag (voeg wat extra melk toe als het te dik is). Bedek de bodem van een ingevette koekenpan op middel vuur met een laagje beslag. Als het...

Glutenvrij
Tarwevrij
Lactosevrij
Koemelkvrij
Kippeneivrij
Sojavrij
Gistvrij
Notenvrij
Pindavrij
Sesamvrij
Lupinevrij
Maisvrij
Selderijvrij
Zonder Toegevoegd Suiker
€ 3,79
Broodmix Wit van Peak's

Peak's

Broodmix Wit

Glutenvrije witte broodmix. Bereiding in de oven: Doe 350ml lauw water in een beslagkom en voeg toe: - 450g mix - 30g margarine - 1 ei - 15g verse gist of 7g gedroogde gist toe. Meng 5 minuten intensief met deeghaken. Beslag in bakvorm doseren (formaat 25x8x9 cm), laten rijzen bij ca. 30°C gedurende 45-60 minuten. Afbakken bij ca. 240°C gedurende 40 minuten. Na het afkoelen in...

Glutenvrij
Tarwevrij
Lactosevrij
Koemelkvrij
Kippeneivrij
Gistvrij
Notenvrij
Pindavrij
Sesamvrij
Lupinevrij
Selderijvrij
Zonder Toegevoegd Suiker
€ 3,79
Broodmix Bruin van Peak's

Peak's

Broodmix Bruin

Glutenvrije bruine broodmix. Bereiding in de oven: Doe 350ml lauw water in een beslagkom en voeg toe: - 450g mix - 30g margarine - 1 ei - 15g verse gist of 7g gedroogde gist toe. Meng 5 minuten intensief met deeghaken. Beslag in bakvorm doseren (formaat 25x8x9 cm), laten rijzen bij ca. 30°C gedurende 45-60 minuten. Afbakken bij ca. 240°C gedurende 40 minuten. Na het afkoelen in...

Glutenvrij
Tarwevrij
Lactosevrij
Koemelkvrij
Kippeneivrij
Gistvrij
Notenvrij
Pindavrij
Sesamvrij
Lupinevrij
Selderijvrij
€ 3,79
Tapiocameel van Mattisson

Mattisson

Tapiocameel

Glutenvrij bindmiddel voor sauzen, soepen en pap. Tapiocameel is gemaakt van de cassave ook wel maniokwortel genoemd en komt oorspronkelijk uit Brazilië. Het is zetmeelrijk en glutenvrij. Tapiocameel kan gebruikt worden als bindmiddel in zowel zoete als hartige glutenvrije gerechten. Het geeft een luchtig effect aan gerechten.

Glutenvrij
Tarwevrij
Lactosevrij
Koemelkvrij
Kippeneivrij
Sojavrij
Gistvrij
Notenvrij
Pindavrij
Sesamvrij
Lupinevrij
Maisvrij
Selderijvrij
Zonder Toegevoegd Suiker
€ 3,99
Bakbananenmeel van Peak's

Peak's

Bakbananenmeel

Glutenvrij bakbananenmeel. Bananenmeel heeft een neutrale smaak en kan gebruikt worden voor het bakken van met name zoetere baksels: koekjes, brood, wafels, pannenkoeken en cake. Doordat het meel gemaakt is van onrijpe bakbanaan bevat dit weinig van nature aanwezige suikers.

Glutenvrij
Tarwevrij
Lactosevrij
Koemelkvrij
Kippeneivrij
Sojavrij
Gistvrij
Notenvrij
Pindavrij
Sesamvrij
Lupinevrij
Maisvrij
Selderijvrij
Zonder Toegevoegd Suiker
€ 3,99
Walnootmeel van Dragon Superfoods

Dragon Superfoods

Walnootmeel

Dragon Superfoods glutenvrij walnootmeel is gemaakt van biologische walnoot door middel van een zacht olie-extractieproces. Het is van nature glutenvrij en een rijke bron van plantaardige eiwitten (51% proteine), vezels en mineralen (magnesium, calcium en zink). Het kenmerkende nootachtige aroma maakt het een ideale toevoeging aan desserts, snacks of smoothies.

Glutenvrij
Tarwevrij
Lactosevrij
Koemelkvrij
Kippeneivrij
Sojavrij
Gistvrij
Pindavrij
Sesamvrij
Lupinevrij
Maisvrij
Selderijvrij
Zonder Toegevoegd Suiker
€ 3,99
Universele Bakmix van Peak's

Peak's

Universele Bakmix

Glutenvrije universeel toepasbare bakmix. Geschikt voor bijvoorbeeld koekjes en pizza. Recept voor zandkoekjes: Verwarm de oven voor op 170°C Neem 150g universele bakmix, 50g basterdsuiker en 100g margarine. Doe dit in een kom en kneed het geheel tot deeg. Laat het deeg enige tijd liggen in een koelkast. Rol het deeg met een deegrol plat. Snij of druk met vormpjes figuurtjes uit het deeg en...

Glutenvrij
Lactosevrij
Koemelkvrij
Kippeneivrij
Gistvrij
Notenvrij
Pindavrij
Sesamvrij
Selderijvrij
€ 3,99
Cakemix Vanille van Peak's

Peak's

Cakemix Vanille

Glutenvrije cakemix met vanille. Deze heerlijke cakemix bestaat uit onder andere rijstmeel, maismeel en aardappelzetmeel. Een beetje vanille en karamel erbij, voor de lekkere smaak. Leuk om met de kinderen samen een cake te bakken! Bereiding: Breng de ingrediënten op kamertemperatuur. Neem 225g margarine of roomboter en klop dit tot een glad beslag. Voeg hieraan toe 4 eieren en 450g cakemix....

Glutenvrij
Tarwevrij
Lactosevrij
Koemelkvrij
Kippeneivrij
Sojavrij
Gistvrij
Notenvrij
Pindavrij
Sesamvrij
Lupinevrij
Selderijvrij
€ 3,99
Cakemix Citroen van Peak's

Peak's

Cakemix Citroen

Glutenvrije cakemix met citroen. Bereiding: Breng de ingrediënten op kamertemperatuur. Neem 225g margarine of roomboter en meng dit tot een glad beslag. Voeg hieraan toe 4 eieren en 450g cakemix. Klop dit enkele minuten tot een luchtige massa. Giet het beslag in een groot cakeblik of twee kleinere cakeblikken. Bak de cake gaar bij 180°C in 50 - 60 minuten.

Glutenvrij
Tarwevrij
Lactosevrij
Koemelkvrij
Kippeneivrij
Sojavrij
Gistvrij
Notenvrij
Pindavrij
Sesamvrij
Lupinevrij
Selderijvrij
€ 3,99
Paneermeel van Peak's

Peak's

Paneermeel

Glutenvrij paneermeel. Dit veelzijdige product is gemaakt van 96% rijstebloem en op smaak gebracht met onder andere een snufje kurkumapoeder en paprikapoeder. Je kunt er van alles mee: je spinazie wat steviger mee maken, kip of vlees paneren, soepen en sauzen binden.

Glutenvrij
Tarwevrij
Lactosevrij
Koemelkvrij
Kippeneivrij
Sojavrij
Gistvrij
Notenvrij
Pindavrij
Sesamvrij
Lupinevrij
Selderijvrij
€ 3,99
Kruidcake Mix van Peak's

Peak's

Kruidcake Mix

Glutenvrije mix voor het maken van een kruidcake. Bereiding: Verwarm de oven voor op 150°C. Klop 4 eieren (of vervanger) los in een mengkom. Voeg 175 g zachte margarine, 50 ml melk en de kruidcake mix toe. Meng het geheel tot een glad beslag. Verdeel het beslag gelijkmatig over een cake vorm (of in een tulband vorm). Plaats de kruidcake in het midden van de voorverwarmde oven en bak af...

Glutenvrij
Tarwevrij
Lactosevrij
Koemelkvrij
Kippeneivrij
Sojavrij
Gistvrij
Notenvrij
Pindavrij
Sesamvrij
Lupinevrij
Selderijvrij
€ 3,99
Red Velvet Mix van Peak's

Peak's

Red Velvet Mix

Glutenvrije mix voor het maken van een red velvet cake. Bereiding: Verwarm de oven voor op 160 graden of heteluchtoven op 150 graden. Klop 150 ml slagroom luchtig in een mengkom met een mixer. Klop 4 eieren los in een andere kom en spatel de red velvet mix hier voorzichtig doorheen. Let op! De mix kan stuiven. Voeg de luchtige slagroom toe en spatel door het beslag tot het gelijkmatig gemengd...

Glutenvrij
Tarwevrij
Lactosevrij
Koemelkvrij
Kippeneivrij
Sojavrij
Gistvrij
Notenvrij
Pindavrij
Sesamvrij
Lupinevrij
Selderijvrij
€ 3,99
Broodmix Vezelrijk van Peak's

Peak's

Broodmix Vezelrijk

Glutenvrije vezelrijke broodmix. Bereiding in de oven: Doe 350ml lauw water in een beslagkom en voeg toe: - 450g mix - 30g margarine - 1 ei - 15g verse gist of 7g gedroogde gist toe. Meng 5 minuten intensief met deeghaken. Beslag in bakvorm doseren (formaat 25x8x9 cm), laten rijzen bij ca. 30°C gedurende 45-60 minuten. Afbakken bij ca. 240°C gedurende 40 minuten. Na het afkoelen in...

Glutenvrij
Tarwevrij
Kippeneivrij
Gistvrij
Notenvrij
Pindavrij
Selderijvrij
€ 4,49
Amerikaanse Pannenkoekenmix van Peak's

Peak's

Amerikaanse Pannenkoekenmix

Glutenvrije Amerikaanse pannenkoekenmix. Bereiding: Meng 450g mix met 500ml melk of water tot een gladde massa. Schep met 2 lepels of ijsschep flinke klodders in de koekenpan op middelhoog gas en laat per zijde 4 minuten bakken. Serveer de pancakes met jam of stroop.

Glutenvrij
Tarwevrij
Lactosevrij
Koemelkvrij
Kippeneivrij
Sojavrij
Gistvrij
Notenvrij
Pindavrij
Sesamvrij
Lupinevrij
Selderijvrij
€ 4,49
Brownie Mix van Peak's

Peak's

Brownie Mix

Glutenvrije mix voor het maken van brownies Bereiding: Smelt 130 gram margarine en laat iets afkoelen. Klop 4 eieren los in een mengkom, voeg de gesmolten margarine toe en meng voor 1 minuut op lage snelheid. Voeg de brownie mix toe en meng nog 3 minuten tot een mooi gemengd beslag. Verwarm de oven voor op 150 graden. Verdeel de mix over een ingevette bakvorm van 20x20 cm. Zorg voor een gladde...

Glutenvrij
Tarwevrij
Lactosevrij
Koemelkvrij
Kippeneivrij
Sojavrij
Gistvrij
Notenvrij
Pindavrij
Sesamvrij
Lupinevrij
Selderijvrij
€ 4,49
Kokosmeel van Mattisson

Mattisson

Kokosmeel

Glutenvrij biologisch kokosmeel. Geeft bakproducten een lichtzoete smaak. Vervang 20% van het meel van bakproducten door kokosmeel voor een lichtzoete smaak. Hierdoor hoeft er minder suiker te worden toegevoegd. Kokosmeel kan ook gebruikt worden als bindmiddel en smaakversterker in smoothies.

Glutenvrij
Tarwevrij
Lactosevrij
Koemelkvrij
Kippeneivrij
Sojavrij
Gistvrij
Notenvrij
Pindavrij
Sesamvrij
Lupinevrij
Maisvrij
Selderijvrij
Zonder Toegevoegd Suiker
€ 4,99
Rijstmeel van Mattisson

Mattisson

Rijstmeel

Glutenvrij rijstmeel is gemaakt van gemalen volkoren rijst en heeft een neutrale smaak. Rijstmeel kan gebruikt worden voor het bakken van koekjes en crackers. Kan ook aanvullend gebruikt worden in pannenkoekenbeslag, wafeldeeg en ander gebak. In combinatie met andere glutenrijke melen kan het ook gebruikt worden voor het bakken van brood.

Glutenvrij
Tarwevrij
Lactosevrij
Koemelkvrij
Kippeneivrij
Sojavrij
Gistvrij
Notenvrij
Pindavrij
Sesamvrij
Lupinevrij
Maisvrij
Selderijvrij
Suikervrij
Zonder Toegevoegd Suiker
€ 4,99
Tijgernoot Chufa Meel van Mattisson

Mattisson

Tijgernoot Chufa Meel

Glutenvrij biologisch chufa tijgernoot meel. Tijgernoot, ook chufa of aardamandel genoemd, is geen noot, maar een knolgewas en is plantaardig en glutenvrij. Tijgernootmeel is ivoor van kleur en heeft van nature een zoete smaak. Tijgernootmeel kan gebruikt worden voor het bakken van pannenkoeken, koekjes en poffertjes.

Glutenvrij
Tarwevrij
Lactosevrij
Koemelkvrij
Kippeneivrij
Sojavrij
Gistvrij
Notenvrij
Pindavrij
Sesamvrij
Lupinevrij
Maisvrij
Selderijvrij
Zonder Toegevoegd Suiker
€ 9,95
Amandelmeel Biologisch van Mattisson

Mattisson

Amandelmeel Biologisch

Glutenvrij amandelmeel bestaat voor 100% uit gemalen biologische amandelen. Amandelmeel is heerlijk in smoothies of bak producten. Vervang bijvoorbeeld 20% van het meel (in cake, gebak of brood) door amandelmeel. Amandelmeel is van nature zoet van smaak dus u kunt ook minder suiker gebruiken. Maak zelf amandelspijs door ongeveer 20% suiker en een heel klein beetje water toe te voegen.

Glutenvrij
Tarwevrij
Lactosevrij
Koemelkvrij
Kippeneivrij
Sojavrij
Gistvrij
Pindavrij
Sesamvrij
Lupinevrij
Maisvrij
Selderijvrij
Zonder Toegevoegd Suiker
€ 10,95
Amandelmeel 500 gram van Terrasana

Terrasana

Amandelmeel 500 gram

Zoek je een biologisch en glutenvrij alternatief voor tarwe- of speltmeel? Dan is dit amandelmeel een goede keuze. Het bestaat voor 100% uit geblancheerde, vermalen amandelen. Ook voor het meel zoeken we de beste (hele) amandelen eruit, zodat de smaak zo karakteristiek mogelijk blijft. Amandelmeel is gemakkelijk te verwerken en geeft je baksel een iets zoete, nootachtige smaak en zorgt voor een...

Glutenvrij
Tarwevrij
Lactosevrij
Koemelkvrij
Kippeneivrij
Sojavrij
Gistvrij
Pindavrij
Sesamvrij
Lupinevrij
Maisvrij
Selderijvrij
Zonder Toegevoegd Suiker
€ 12,49
Broodmix Bruin 5 kilo van Peak's

Peak's

Broodmix Bruin 5 kilo

Glutenvrije bruine broodmix. Bereiding in de oven: Doe 350ml lauw water in een beslagkom en voeg toe: - 450g mix - 30g margarine - 1 ei - 15g verse gist of 7g gedroogde gist toe. Meng 5 minuten intensief met deeghaken. Beslag in bakvorm doseren (formaat 25x8x9 cm), laten rijzen bij ca. 30°C gedurende 45-60 minuten. Afbakken bij ca. 240°C gedurende 40 minuten. Na het afkoelen in...

Glutenvrij
Tarwevrij
Lactosevrij
Koemelkvrij
Kippeneivrij
Gistvrij
Notenvrij
Pindavrij
Sesamvrij
Lupinevrij
Selderijvrij
€ 27,95
Broodmix Vezelrijk 5 kilo van Peak's

Peak's

Broodmix Vezelrijk 5 kilo

Glutenvrije vezelrijke broodmix. Bereiding in de oven: Doe 350ml lauw water in een beslagkom en voeg toe: - 450g mix - 30g margarine - 1 ei - 15g verse gist of 7g gedroogde gist toe. Meng 5 minuten intensief met deeghaken. Beslag in bakvorm doseren (formaat 25x8x9 cm), laten rijzen bij ca. 30°C gedurende 45-60 minuten. Afbakken bij ca. 240°C gedurende 40 minuten. Na het afkoelen in...

Glutenvrij
Tarwevrij
Kippeneivrij
Gistvrij
Notenvrij
Pindavrij
Selderijvrij
€ 32,95