Kant en klaar
Nutrifree
Instant Couscous Mexicaans
Glutenvrije couscous in Mexicaanse stijl. Makkelijk en snel te bereiden binnen drie minuten, je hoeft alleen maar heet water toe te voegen.
Nutrifree
Instant Pasta Pesto
Glutenvrije pasta met pestosmaak. Makkelijk en snel te bereiden binnen drie minuten, je hoeft enkel heet water toe te voegen.
Nutrifree
Instant Pasta Tomaat Basilicum
Glutenvrije pasta met een smaak van tomaat en basilicum. Makkelijk en snel te bereiden binnen drie minuten, je hoeft enkel heet water toe te voegen!
Nutrifree
Instant Couscous Caprese
Glutenvrije couscous Caprese. Makkelijk en snel te bereiden binnen drie minuten, je hoeft alleen heet water toe te voegen.
Nutrifree
Instant Pasta All'Arrabbiata
Glutenvrije pasta met een smaak van gedroogde tomaat en chili peper. Makkelijk en snel te bereiden binnen drie minuten, je hoeft enkel heet water toe te voegen.
Schar
Ravioli Kaas
Glutenvrije eierpasta met kaasvulling. 2 porties, klaar in 3-4 minuten. Koken voor consumptie.
Ma Vie Sans Gluten
Bosburger Sorghum & Kikkererwten
Glutenvrije burger met sorghum en kikkererwten. De zachte textuur en het nieuwe recept zorgen voor een goede combinatie tussen gesneden champignons, sorghum, kikkererwten en de lichte geur van knoflook. Deze burgers vormen een evenwichtig gerecht. Eet ze met rauwe of gekookte groente. Ze kunnen koud gegeten worden, eventueel met sla omringd als een sandwich. 6 Minuten bakken in een...
Ma Vie Sans Gluten
Provençaalse Burger Boekweit & Rode Linzen
Glutenvrije burger met boekweit en rode linzen. Het nieuwe recept met zomergroenten gekookt met Provençaalse kruiden is in een mum van tijd een overheerlijk gerecht! Deze burgers vormen een evenwichtig gerecht met de combinatie van granen en peulgewassen. Opdienen met rauwe of gekookte groenten. 6 Minuten bakken in een anti-aanbakpan, 3 minuten aan elke kant.
Ma Vie Sans Gluten
Indiase Burger Rijst & Rode Linzen
Glutenvrije rijstburgers met rode linzen. Het nieuwe recept combineert de smaken van India met rode linzen en rijst in een pannenkoek die in een mum van tijd klaar is! De combinatie van granen en peulvruchten is een voedingswaarde voor je maaltijd. Ze kunnen ook koud gegeten worden, eventueel met sla omringd als een sandwich. Bron van proteïne en rijk aan vezels.
Ma Vie Sans Gluten
Mexicaanse Burger Quinoa & Rode Bonen
Glutenvrije quinoaburger met rode bonen. Deze burgers vormen een evenwichtig gerecht met de combinatie van granen en peulgewassen. Opdienen met rauwe of gekookte groenten. Ze kunnen ook koud gegeten worden, eventueel met sla omringd als een sandwich. 6 Minuten bakken in een anti-aanbakpan, 3 minuten aan elke kant.