Feestdagen
Happy Bakers
Feestbrood Met Amandelspijs
Heerlijke glutenvrije feeststol met amandelspijs. Het feestbrood hoeft niet meer afgebakken te worden, maar een paar minuten op een voorverwarmde oven maakt het brood nog net iets feestelijker en lekkerder! Omdat dit product afkomstig is uit een glutenvrije bakkerij en daarom lekker vers, is de houdbaarheid van dit product tussen de 1-3 weken.
Happy Bakers
Vegan Worstenbroodjes
Glutenvrije vegan worstenbroodjes. Even opwarmen in de oven of magnetron en je hebt een heerlijk gevuld worstenbroodje. Omdat dit product afkomstig is uit een glutenvrije bakkerij en daarom lekker vers, is de houdbaarheid van dit product tussen de 1-3 weken.
Happy Bakers
Appel Noten Pencee
Glutenvrije koek met appel en noten. Verwen jezelf met een heerlijke grote koek met zachte stukjes appel en knapperige noten! Perfect als traktatie of bij de feestdagen.
Happy Bakers
Speculaas Pencee
Glutenvrije koek met speculaas gevuld met amandelspijs. Verwen jezelf met een heerlijke grote koek met amandelspijsvulling! Perfect als traktatie of bij de feestdagen.
Happy Bakers
Croissants
Heerlijke Glutenvrije Croissants – Geniet van de perfecte combinatie van smaak en kwaliteit! Folie en bakje verwijderen. De oven voorverwarmen op 160°C. 8 minuten opwarmen in de oven. Elke oven is anders, debovengenoemde bereidingswijze is dan ook een indicatie. (Let op: NIET verwarmen in de magnetron)
Happy Bakers
Koffiekoeken
Glutenvrije koffiekoeken. Omdat dit product afkomstig is uit een glutenvrije bakkerij en daarom lekker vers, is de houdbaarheid van dit product tussen de 1-3 weken. Bereidingswijze: Folie en bakje verwijderen. De oven voorverwarmen op 160 graden Celsius. 8 minuten opwarmen in de oven. Elke oven is anders, de bovengenoemde bereidingswijze is dan ook een indicatie. (Let op! Niet verwarmen in de...
Happy Bakers
Chocolade Broodjes
Glutenvrije chocolade broodjes. Ontdek de onweerstaanbare smaak van onze glutenvrije chocobroodjes. Deze ambachtelijke lekkernijen, met hun luchtige textuur en volle chocoladevulling, zijn perfect om jezelf even mee te verwennen. Geniet zorgeloos van een heerlijk chocolademoment bij de koffie of thee, zonder gluten – ideaal voor elk genietmoment! Omdat dit product afkomstig is uit een...
Happy Bakers
Oliebollen Met Rozijnen Lactosevrij (4 stuks)
Heerlijke glutenvrije oliebollen. Lactosevrij en vegan! Verpakt per 4 stuks. Bereidingswijze: Oven: de oven voorverwarmen op 200 graden. 10-12 minuten opwarmen in de oven. Airfryer: circa 10 minuten op 180 graden. Elke oven is anders, de bovengenoemde bereidingswijzen zijn dan ook een indicatie. Let op: NIET bereiden in de magnetron. Dit product moet opgewarmd worden voor consumptie.
Happy Bakers
Oliebollen Naturel Lactosevrij (4 stuks)
Heerlijke glutenvrije oliebollen. Lactosevrij en vegan! Verpakt per 4 stuks. Bereidingswijze: Oven: de oven voorverwarmen op 200 graden. 10-12 minuten opwarmen in de oven. Airfryer: circa 10 minuten op 180 graden. Elke oven is anders, de bovengenoemde bereidingswijzen zijn dan ook een indicatie. Let op: NIET bereiden in de magnetron. Dit product moet opgewarmd worden voor consumptie.
Happy Bakers
Vanille Cake
Wil je iets ouderwets lekkers bij de koffie of thee? Neem dan een plak van de glutenvrije grootmoeders Vanille Cake! Zacht en smeuïg. Omdat dit product afkomstig is uit een glutenvrije bakkerij en daarom lekker vers, is de houdbaarheid van dit product tussen de 1-3 weken.
Peak's
Speculaas & Kruidnoten Mix
Glutenvrije speculaas en kruidnoten mix. Bereiding kruidnoten: Verwarm de oven 10 minuten voor op 170 °C. Bekleed de bakplaat met bakpapier. Doe de mix in een kom en voeg 100g roomboter of margarine en 1 ei (vervanger) toe. Kneed het geheel met een mixer met deeghaken of met de hand tot een samenhangend deeg. Draai van het deeg kleine gelijkmatige bolletjes. Leg de bolletjes met een...
Liberaire
Roomboter Amandelstaaf
Glutenvrije amandelstaaf. Ongeveer 8 dagen houdbaar na levering.
Liberaire
Saucijzenbroodjes
Glutenvrije saucijzenbroodjes.
Peak's
Kruidcake Mix
Glutenvrije mix voor het maken van een kruidcake. Bereiding: Verwarm de oven voor op 150°C. Klop 4 eieren (of vervanger) los in een mengkom. Voeg 175 g zachte margarine, 50 ml melk en de kruidcake mix toe. Meng het geheel tot een glad beslag. Verdeel het beslag gelijkmatig over een cake vorm (of in een tulband vorm). Plaats de kruidcake in het midden van de voorverwarmde oven en bak af...
Nairn's
Flatbreads Rosemary & Sea Salt
Glutenvrije flatbreads met rozemarijn en zeezout. Ideale vervanger van een boterham. Lekker knapperig.
Nairn's
Volkoren Crackers Super Seeded
Glutenvrije volkoren crackers met lijnzaad, gierst en chiazaden.
Nairn's
Volkoren Crackers Super Seeded (THT 09-11-2025)
Glutenvrije volkoren crackers met lijnzaad, gierst en chiazaden.
















