Dessert
Bio Vegan
Panna Cotta Mango
Deze glutenvrije mix voor panna cotta is een exotisch dessert, dat gemakkelijk te bereiden is met kokosmelk. De romige consistentie in combinatie met de fijne smaak van mango zorgt voor een buitengewone smaakbeleving. De perfecte zoete manier om af te koelen op warme zomerdagen en een snel dessert voor momenten samen met familie en vrienden op gezellige dagen het hele jaar door! Benodigheden...
Bio Vegan
Slagroom Crème
Glutenvrije slagroom. Een veganistisch en vetarm alternatief voor room. Perfect voor desserts, taarten, in de koffie of met vers fruit! Bereiding: 1. Giet de koude sojadrink naturel in een smalle, hoge mengkom, voeg de helft van de inhoud van het pakje toe. 2. Klop 5 min. met de handmixer op de hoogste snelheid. 3. Serveer koud.
Terrasana
Kokos Opklopcréme
Glutenvrije kokoscrème die zo je zo dik kunt opkloppen dat je er een prachtig toefje mee kunt maken voor op vegan gebak. Met maar liefst 91% kokosnoot. Bijna alleen kokos dus. Door een vetpercentage van 30% is deze kokoscrème zo romig dat je geen slagroom meer nodig hebt. Voor deze romige kokosopklopcrème (oftewel: vegan kokosslagroom) hoef je niets uit de kast trekken, behalve het prachtige...
Terrasana
Fruity Ice Pops
Deze waterijsjes zijn de perfecte low-calorie snack, en you know it! Deze biologische en glutenvrije fruity ice pops worden enkel van fruit concentraat gemaakt. Zonder toegevoegde suikers of zuivel dus. Da’s lekker, én de beste optie voor iedereen! IJslollies zijn heerlijk verkoelend op een warme dag en een handig zoethoudertje voor jezelf of je kids. In ieder pak zitten 10 ijsjes à 20...
Bauckhof
Griesmeelpudding
Glutenvrije griesmeelpudding (2 zakjes). Staat in 5 minuten op tafel!
Callowfit
Salty Caramel Sauce
Glutenvrije zoute karamel saus Heerlijk als topping over ijs, gebak, pannenkoeken, wafels en fruit. Met 1-5 calorieën per portie maak je van iedere maaltijd een gezond feestje. In tegenstelling tot de traditionele sauzen en dressings zit er in deze saus geen suiker, vet, smaakversterkers of dierlijke producten. Alle sauzen en dressings zijn geschikt voor vegetariërs en veganisten.
Vego
Vegan Smeltchocolade
Glutenvrije smeltchocolade. Deze fijne hazelnoot chocolade smeltstukjes zijn ideaal om mee te bakken en om warme chocolade mee te maken.
Amaizin
Vegan Kokos Slagroom
Met Amaizin Coconut Whipping Cream heb je in een handomdraai een heerlijke vegan slagroom. Bewaar het blikje een nacht in de koelkast, schenk het vervolgens in een kom en opkloppen maar! Zo ontstaat de perfecte finishing touch op gebak en toetjes.
Belvas
Hot Chocolate Drops
Glutenvrije chocolade druppels. Deze pure chocolade druppels zijn ideaal om warme chocolade melk mee te maken. Bereiding: 1. Dompel 3 druppels "drops" chocolade in 20 cl warme melk. 2. Laat de intense chocoladeschelp smelten zodat de smeuïge ganache vrijkomt. 3. Vermeng voorzichtig en geniet van de intense smaak van de Peruviaanse cacao.
Belvas
Smeltchocolade Dessert
Deze glutenvrije dessertchocolade is ideaal voor gebruik in de keuken. De chocoladedruppels smelten gemakkelijk en zijn daardoor perfect voor baksels en toetjes. De pure chocolade geeft een volle smaak aan cakes, bonbons en taarten. Smakelijk genieten!