Brood
Schar
Meesterbakker Brood Classic (T.H.T. 19-04-24)
Glutenvrij wit brood. Vezelrijk met gierst, quinoa en zuurdesem. Door een verfijnde receptuur en nieuw bakproces heeft dit brood een hoge versbeleving.
Schnitzer
Baguettini Classic
Glutenvrije broodjes om af te bakken. Lekkere tip: het brood in een voorverwarmde oven op 200 graden gedurende ca. 10 minuten opbakken of halveren en toasten.
Schnitzer
Focaccia
Glutenvrije focaccia broodjes (2 stuks). Lekkere tip: het uitgepakte brood in een voorverwarmde oven op 200 graden gedurende ca. 10 minuten opbakken of halveren en toasten.
Schar
Bon Matin
Vier zoete glutenvrije broodjes, geschikt om zo te eten.
Schnitzer
Brood Rustic Gesneden
Glutenvrij gesneden brood. Direct klaar voor consumptie. Tip: voor een knapperige korst, doe de uitgepakte broodjes 2 minuten in de broodrooster.
Schnitzer
Amaranth Zuurdesem
Glutenvrij, zacht brood met een nootachtige smaak van amaranth en sesam. Lekkere tip: het uitgepakte brood in een voorverwarmde oven op 200 graden gedurende ca. 15 minuten opbakken of aparte sneden brood eerst toasten.
Schnitzer
Boekweitbrood
Glutenvrij boekweitbrood.
Schnitzer
Gierstbrood
Glutenvrij gierstbrood.
Schar
Pain Campagnard Grains
Glutenvrij meergranenbrood.
Schar
Meergranen Broodjes
Glutenvrije meergranen broodjes. Vier stuks in een verpakking. Even 5 minuten in een voorverwarmde oven op 200C en u heeft in een handomdraai een heerlijk broodje op tafel, dat later op de dag ook nog heerlijk smaakt.