Brood
Schnitzer
Sesambrood
Glutenvrij sesambrood.
Schnitzer
Chia Quinoa Zuurdesem
Glutenvrij chiabrood met quinoavolkorenmeel. Lekkere tip: het uitgepakte brood in een voorverwarmde oven op 200 graden gedurende ca. 15 minuten opbakken of aparte sneden brood eerst toasten.
Schnitzer
Meergranenbrood
Glutenvrij brood met zaden. Het Grain Mix Bread overtuigt door waardevolle zaden en een bijzonder milde smaak.
Schnitzer
Ciabatta Tomaat
Zacht glutenvrij brood met de mediterrane smaak van volle tomatenpuree en zongedroogde tomaten.
Schnitzer
Ciabatta Olijf
Zacht glutenvrij brood met de smaak van olijven.
Schnitzer
Panini Classic
Glutenvrije panini classic keizerbroodjes. Tip: Het uitgepakte brood in een voorverwarmde oven op 200 graden ca. 10 min opbakken of halveren en toasten.
Schnitzer
Baguettini Rustic
Glutenvrije vezelrijke broodjes. Direct klaar om te eten, maar ook lekker om af te bakken in de oven.
Schnitzer
Super Panini Rustic
Glutenvrije panini's voor alledaags gebruik. Twee royale broodjes in een 2-pack verpakking. De broodjes zijn extra knapperig dankzij de speciale korst, bestrooid met maisgriesmeel. Direct klaar voor consumptie. Lekkere tip voor nog meer smaak: de uitgepakte broodjes in een voorverwarmde oven op 200°C gedurende ongeveer 10 min. opbakken of halveren en 2 min. toasten.
Schnitzer
Baguette Classic
Glutenvrij, zacht stokbrood (2 stuks). Lekkere tip: het uitgepakte brood in een voorverwarmde oven op 200 graden gedurende ca. 10 minuten opbakken.
Schnitzer
Baguette Rustic
Glutenvrij, zacht stokbrood met lijnzaad (2 stuks). Lekkere tip: het uitgepakte brood in een voorverwarmde oven op 200 graden gedurende ca. 10 minuten opbakken.