Brood
Schnitzer
Baguettini Classic
Glutenvrije broodjes om af te bakken. Lekkere tip: het brood in een voorverwarmde oven op 200 graden gedurende ca. 10 minuten opbakken of halveren en toasten.
Schnitzer
Focaccia
Glutenvrije focaccia broodjes (2 stuks). Lekkere tip: het uitgepakte brood in een voorverwarmde oven op 200 graden gedurende ca. 10 minuten opbakken of halveren en toasten.
Schnitzer
Brood Rustic Gesneden
Glutenvrij gesneden brood. Direct klaar voor consumptie. Tip: voor een knapperige korst, doe de uitgepakte broodjes 2 minuten in de broodrooster.
Schnitzer
Amaranth Zuurdesem
Glutenvrij, zacht brood met een nootachtige smaak van amaranth en sesam. Lekkere tip: het uitgepakte brood in een voorverwarmde oven op 200 graden gedurende ca. 15 minuten opbakken of aparte sneden brood eerst toasten.
Schnitzer
Boekweitbrood
Glutenvrij boekweitbrood.
Schnitzer
Gierstbrood
Glutenvrij gierstbrood.
Schnitzer
Sesambrood
Glutenvrij sesambrood.
Schnitzer
Baguette Classic
Glutenvrij, zacht stokbrood (2 stuks). Lekkere tip: het uitgepakte brood in een voorverwarmde oven op 200 graden gedurende ca. 10 minuten opbakken.
Schnitzer
Baguette Rustic
Glutenvrij, zacht stokbrood met lijnzaad (2 stuks). Lekkere tip: het uitgepakte brood in een voorverwarmde oven op 200 graden gedurende ca. 10 minuten opbakken.
Schnitzer
Baguette Grainy
Glutenvrij meerzaden stokbrood (2 stuks). Lekkere tip: het uitgepakte brood in een voorverwarmde oven op 200 graden gedurende ca. 10 minuten opbakken.