Glutenvrije producten van De Halm
De Halm
Boekweitvlokken
Glutenvrije boekweit. Boekweit heeft een erg gunstige eiwitsamenstelling. Daarom is het zeer geschikt voor baby- en dieetvoeding.
De Halm
Gierstvlokken
Glutenvrije gierstvlokken.
De Halm
Rijstvlokken
Glutenvrije rijstvlokken. Een lichtverteerbare vlok van de volle rijskorrel. Ideaal voor kindervoeding.
De Halm
Maïsvlokken
Deze maïsvlokken zijn glutenvrij. Ze kunnen gebruikt worden in de pap (polenta), maïskoeken en als garnering.
De Halm
Quinoavlokken
Glutenvrije quinoavlokken. Quinoa bevat veel plantaardige eiwitten en is rijk aan mineralen. Quinoavlokken zijn snel gaar en bijzonder lekker.
De Halm
Amaranthvlokken
Glutenvrije amaranthvlokken. Amaranth bevat veel plantaardige eiwitten en is rijk aan ijzer, calcium en magnesium. Amaranthvlokken zijn een ideaal ingrediënt voor het bereiden van muesli, pap, soep en salades. Ze zijn snel gaar en bijzonder rijk van smaak.
De Halm
Teffvlokken
Glutenvrije teffvlokken. Teff is een glutenvrije graansoort die oorspronkelijk afkomstig is uit Afrika (voonamelijk Ethiopië/Eritrea). Teff stamt af van de grassenfamilie en bestaat uit erg kleine zaadjes. Zo wegen 150 zaadjes teff even veel als 1 tarwekorrel. Doordat de korrel zo klein is wordt deze niet in delen uit elkaar gehaald maar als hele korrel geplet tot vlok.