Consenza - Broodmix Meergranen 5 kilo Terug
Allergie Informatie
Beoordeling
Jaap
22-01-2020
Beste broodmix die ik in bijna 20 jaar glutenvrij broodbakken ben tegengekomen.
Ik doe er meestal 50 gram amandelmeel door en psyllium. Amandelmeel wel goed mengen desnoods eerst met de hand voordat je een broodmachine aanzet. Dat voorkomt los amandelmeel na afbakken. Ik ga zeker de tips van andere gebruikers eens overwegen. Hoe dan ook, zonder extra's beste broodmix tot nu toe m.i.
Jaap van der Wal
05-12-2019
Een van de lekkerste broodmixen van de circa 10 die ik in de loop der jaren heb geprobeerd.
Mislukt eigenlijk nooit. Het resultaat lijkt nog enigszins op een tarwebrood dat ik vroeger nog at. Ik experimenteer door er 25 gram amandelmeel door te mengen, maar hoe dan ook lekker.
Gerrit
01-11-2019
Heerlijk brood van te maken
Makkelijk om brood van te maken die heerlijk smaakt.
Anne
30-11-2017
Lekker brood
Ik bak al jaren brood met deze mix. Ideaal als je zonder gist moet bakken. Door wijnsteenzuurbakpoeder te combineren met spa rood, krijg je een luchtig beslag, wat zo de oven in kan.
Johan
25-04-2017
Lekker brood
Rozijnen en lijnzaad erbij krijg je heerlijk brood.
Gerrit
11-04-2017
Prima brood
Een schepje suiker erbij en je hebt een heerlijk brood.
Fenna
06-12-2016
Zeer tevreden
Geen probleem met het bakken van het brood.
Irma
26-08-2016
Lekker brood
Een lekkere brood. Het word nog lekkerder met sojamelk inpv water. Of gedeeltelijk kokosolie (bv 50ml) inpv water. Dan is het structuur beter en minder droog
Omschrijving
8 reviews
Bereiding in de broodbakmachine:
Ingrediënten: 450 gram meel, 425-450ml water, 7 gram droge gist (niet inbegrepen).
Bereiding: Voeg alle ingrediënten samen en start de broodbakmachine. Kies voor het glutenvrij programma (wij adviseren maximaal 1 keer kneden, 1 keer rijzen, 1 keer bakken).
Bereiding in de oven:
Ingrediënten: 450 gram meel, 425-450ml water, 7 gram droge gist (niet inbegrepen).
Bereiding: Voeg alle ingrediënten samen en mix voor ongeveer 5 minuten. Doe het deeg in een ingevet bakblik en laat het rijzen voor ongeveer 35 minuten, tot het deeg aan de rand van het blik komt. Zet het deeg in een voorverwarmde oven van 200°C en laat het 45 minuten bakken. Na het bakken het brood, af laten koelen op en rooster onder een droge doek voor ongeveer 1 uur.
Tip: Voeg een beetje suiker toe (als het deeg niet genoeg rijst) of een beetje boter of olie (dit geeft meer smeuigheid aan het brood).
Artikelnummer: | CON017 |
Merk: | Consenza |
Inhoud: | 5 kilo |
Bestellen
Ingrediënten
Kan sporen bevatten van ei, schaalvruchten en sesam.
Voedingswaarde(per 100 gram)
Energiewaarde | 786 kj (188 kcal) |
Eiwitten | 2.9 gr. |
Koolhydratenwaarvan suikers | 40.0 gr. 2.0 gr. |
Vettenwaarvan verzadigd | 1.7 gr. 0.2 gr. |
Vezels | 2.0 gr. |
Zout | 1.11 gr. |