Bio Vegan - Taartgelei Helder Terug
Allergie Informatie
Glutenvrij
Tarwevrij
Lactosevrij
Koemelkvrij
Kippeneivrij
Sojavrij
Gistvrij
Notenvrij
Pindavrij
Sesamvrij
Lupinevrij
Maisvrij
Selderijvrij
Suikervrij
Zonder Toegevoegd Suiker
Let op! Deze allergie informatie is enkel gebaseerd op de ingrediëntenlijst zoals vermeld staat op het productetiket. Eventuele sporen van bepaalde ingrediënten zijn hierbij niet van toepassing. Wij raden u aan voor gebruik altijd het productetiket te controleren op voor u belangrijke informatie.
Beoordeling
Omschrijving
Vegan en glutenvrije taartgelei waarmee je stukjes fruit op een taart kan fixeren.
1. Roer de inhoud van de verpakking door 250 ml koud water en maak het op smaak.
2. Breng de vloeistof onder voortdurend roerend aan de kook en laat minimaal 2 minuten koken.
3. Haal de pan van het vuur, roer af en toe en laat het ongeveer 10 minuten afkoelen tot het glazuur een beetje romig wordt.
4. Verdeel het cakeglazuur eetlepel voor eetlepel vanuit het midden over de cake. Nadat de cake is afgekoeld (ca. 30 minuten), kan de cake worden aangesneden.
1. Roer de inhoud van de verpakking door 250 ml koud water en maak het op smaak.
2. Breng de vloeistof onder voortdurend roerend aan de kook en laat minimaal 2 minuten koken.
3. Haal de pan van het vuur, roer af en toe en laat het ongeveer 10 minuten afkoelen tot het glazuur een beetje romig wordt.
4. Verdeel het cakeglazuur eetlepel voor eetlepel vanuit het midden over de cake. Nadat de cake is afgekoeld (ca. 30 minuten), kan de cake worden aangesneden.
Artikelnummer: | BVG089 |
Merk: | Bio Vegan |
Inhoud: | 2 x 6 gram |
Bestellen
Ingrediënten
Geleermiddel: agar-agar, aardappelzetmeel, arrowrootmeel, zuurteregelaar: kaliumtartraat.
Voedingswaarde(per 100 gram)
Energiewaarde | 1181 kj (281 kcal) |
Eiwitten | <0.5 gr. |
Koolhydratenwaarvan suikers | 52.0 gr. <0.5 gr. |
Vettenwaarvan verzadigd | <0.5 gr. <0.1 gr. |
Vezels | 28.0 gr. |
Zout | 0.40 gr. |