Bezgluten - Cakemix Banaan Terug
Allergie Informatie
Glutenvrij
Tarwevrij
Lactosevrij
Koemelkvrij
Kippeneivrij
Sojavrij
Suikervrij
Gistvrij
Notenvrij
Pindavrij
Sesamvrij
Lupinevrij
Selderijvrij
Let op! Deze allergie informatie is enkel gebaseerd op de ingrediëntenlijst zoals vermeld staat op het productetiket. Eventuele sporen van bepaalde ingrediënten zijn hierbij niet van toepassing. Wij raden u aan voor gebruik altijd het productetiket te controleren op voor u belangrijke informatie.
Beoordeling
VT
21-02-2021
Lekkere smaak maar veel te droog
Bakmix voor chocolade cake en bananencake van bezgluten getest. Beiden goede smaak, maar erg droog resultaat. Cakes zijn bijna niet weg te krijgen zo droog.
Omschrijving
Glutenvrije mix voor bananencake.
Voorbereiding
Zelf toevoegen:
3 eieren, 110g suiker, 180ml olie of 170g gesmolten boter, 50 ml water.
Bereiding:
1. Klop het eiwit op met een mixer.
2. Klop de eierdooiers en boter samen in een aparte kom tot ze licht van kleur zijn, voeg dan tijdens het mixen de olie, water en cakemix toe.
3. Voeg het opgeklopte eiwit in porties toe en meng het voorzichtig met een lepel.
4. Giet het deeg in een vorm van 25x11 cm bedekt met bakpapier.
5. Zet de vorm in de oven, opgewarmd tot 170°C, bak (zonder hete lucht) gedurende ca. 55 minuten. Haal de cake uit de vorm en laat deze afkoelen. Bestrooi de afgekoelde cake met poedersuiker of versier hem met glazuur van geperst sap van een halve citroen en 90g poedersuiker.
Voor muffins: verdeel het deeg in 15 muffinvormpjes en bak gedurende 26 minuten op 170°C.
Voorbereiding
Zelf toevoegen:
3 eieren, 110g suiker, 180ml olie of 170g gesmolten boter, 50 ml water.
Bereiding:
1. Klop het eiwit op met een mixer.
2. Klop de eierdooiers en boter samen in een aparte kom tot ze licht van kleur zijn, voeg dan tijdens het mixen de olie, water en cakemix toe.
3. Voeg het opgeklopte eiwit in porties toe en meng het voorzichtig met een lepel.
4. Giet het deeg in een vorm van 25x11 cm bedekt met bakpapier.
5. Zet de vorm in de oven, opgewarmd tot 170°C, bak (zonder hete lucht) gedurende ca. 55 minuten. Haal de cake uit de vorm en laat deze afkoelen. Bestrooi de afgekoelde cake met poedersuiker of versier hem met glazuur van geperst sap van een halve citroen en 90g poedersuiker.
Voor muffins: verdeel het deeg in 15 muffinvormpjes en bak gedurende 26 minuten op 170°C.
Artikelnummer: | BEZ019 |
Merk: | Bezgluten |
Inhoud: | 300 gram |
Bestellen
Ingrediënten
Maiszetmeel, maismeel, rijstzetmeel, inuline, rijsmiddelen (natriumcarbonaat, difosfaat), natuurlijk aroma.
Voedingswaarde(per 100 gram)
Energiewaarde | 1577 kj (376 kcal) |
Eiwitten | 2.6 gr. |
Koolhydratenwaarvan suikers | 51 gr. 22 gr. |
Vettenwaarvan verzadigd | 18 gr. 1.5 gr. |
Zout | 0.28 gr. |